beats by dre cheap

Feliz cumpleaños mi vida <3

Znaš, ovaj dan mi jako puno znači. Slavim ga, jer je tad na svijet došla osoba koja je postala jedan djelić mene.

Žao mi je što te nemam uvijek pored sebe, fizički, ali ja znam da si ti u mislima zajedno sa mnom, uvijek :) i nemaš pojma koliko samo mi značiš, sve one uspomene koje smo prošle su nešto što ja ne zaboravljam, nešto što čuvam u svom srcu i što me čini jako sretnom.
Zahvaljujem se svaki put Njemu, da NJEMU i Klubu, jer su nam oni ukrštali puteve i toliko ih volim još više samo radi tebe. Da, volim ih, i Klub i Njega.
Jednog dana, opet ti obećavam, zajedno ćemo da ostvarimo snove, znaš..
Uvijek me imaš pored sebe, nemoj to zaboraviti, i u dobru i u zlu!
Ti si jedna krasna osoba, jedna osoba koju ne dam nikom, tako divna prijateljica, koja je puna sreće, dobrote, ljubavi, iskrenosti, slobode i hvala bogu, pa imam tu čast poznavati te i uvijek mi takva ostani!
Želim ti prije svega zdravlje, sreću, ljubav, uspjeh draga, ali i da ti se svaki san, svaki cilj, svaka želja, ostvari.. Znam šta ti je na prvom mjestu, jednostavno znam, razumijem..
Zato želim da uspije, da se osmijeh na Njegovom licu napokon vrati, da zrači onim što je nekad zračio.. A ja u to silno vjerujem! Možda neće biti kao "prije", ([URL=http://www.youtube.com/watch?v=5PNlRnz-KU4&ob=av2e]možda pjesma tako kaže[/URL]) ali sve se na kraju slegne, a ja znam da će se nešto vratiti, možda ne sve, ali dio će biti kao prije :)

Hvala ti na onoj utakmici.. Uvijek se nje sjetim. Znaš rasplačem se, ali i dalje ne mogu da skontam da li je radi sreće.. Ili tuge? Kao da smo znale..
Vrijeme ne možemo vratiti, ali uspomene možemo čuvati, uspomene koje su toliko vrijedne, da nam ih niko ne može kupiti, ukrasti, oduzeti, uspomene koje su u nama rodile ljubav prema Njima!

Žao mi je što te ne mogu izgrliti i izljubiti, ali vjeruj mi da ću to da uradim prvom prilikom i vrlo skoro!

SRETAN TI ROĐENDAN DRAGA MOJA,
DANAS ZABORAVI NA SVE RUŽNO,
I NEKA TI DAN BUDE JEDAN OD NAJLJEPŠIH U ŽIVOTU!


Volim te, puno te volim (:

Naći ću utjehu u njima. Lfc ♥
http://homeiswhereyourheartis.blogger.ba
17/02/2012 09:18