You'll never walk alone Fernando.

Photobucket Duo that can't be forgotten.

Only in what I believe - Liverpool football club ♥

- Thank you for the memories Fernando. You can leave the club, but you can't leave from my heart.

will return us on the top.

27.12.2011.

A šta ako ti ja šapnem sad, neke reči koje nikad nisi ti čula pre ?

Kako mi samo nedostaješ.
Svaki put kada zatvorim oči, prepustim se svemu onome što se nalazi u meni. Previše toga. Previše sam zatvorena i opterećena, zaista, tako mi treba nešto što će me opustiti, nešto nakon čega ću više prekinuti da se brinem, nerviram i razočaravam.
Ti si moj zrak, moje utočište, moja sigurnost, moja toplina, moj čitav svijet.
Kada bi samo znala.. Kada bi ti samo znao, pa puno toga bi trebalo da bude druačije. Puno toga je trebalo da bude drugačije. Puno stvari obećanih, planiranih, a tako malo vremena da bi ih sve ostvarili. Kada bi samo vratila vrijeme, sve, ali sve bi bilo drugačije. Sve bi bilo tako savršeno i idealno, i makar bi on bio taj koji bi mi sada pružio svu potporu i utjehu koju trebam. Obećanja i dalje čuvam, čekam da ih ispuniš..
Nešto su što tako ljubomorno čuvam u svom srcu, i što zaista predstavlja moju jedinu nadu.
Za mene si bio idealan, hvala ti na svakom trenutku i svakom poljupcu, u kojem sam osjetila nježnost i sigurnost kakvu nikada do sada mi niko nije pružio. Zaista, hvala ti na svemu tome. Uspomene su ono što čuvam, čemu se opet, na kraju, ipak, imalo nadam.
Vrijeme nam prolazi, tako brzo. I dalje pamtim onaj dan i vjerujem da ga nikada neću zaboraviti.Bio si idealan za voljeti, priznajem ti to.

samo sam tvoja, ničija više.